• Haberler
  • Gündem
  • Matthew Perry’nin ölümüne ilişkin dikkat çeken detay! İki saat boyunca…

Matthew Perry’nin ölümüne ilişkin dikkat çeken detay! İki saat boyunca…

Perry’nin son Instagram paylaşımı, ünlü aktörün evinin jakuzisinde kulaklıklarını takmış bir fotoğrafıydı, bu da trajik sonrası...

Perry’nin son Instagram paylaşımı, ünlü aktörün evinin jakuzisinde kulaklıklarını takmış bir fotoğrafıydı, bu da trajik sonrası son paylaşımı oldu.

Olayın ayrıntılarına göre, Perry’nin kişisel asistanı, Pacific Palisades’teki evini sadece iki saatliğine terk etti ve yeni bir telefon ile numaralı gözlük almak için dışarı çıktı. Ancak, cumartesi günü saat 16.00 civarında geri döndüğünde, ünlü aktörü jakuzide tepkisiz bir şekilde buldu. Derhal acil yardım çağrısı yaptı ve 911 ekibi, 16.07’de Perry’nin kalp krizi geçirdiği bilgisiyle olay yerine ulaştı. Ancak maalesef, yıldızı yaşama döndürmek mümkün olmadı.

Haber

Ünlü aktörün asistanı, acil servisi aradıktan sonra Perry’nin kardeşlerinden birini ve annesi Suzanne’ı haberdar etti. Ancak, jakuzide hayatını kaybeden Perry hastaneye götürülmedi.

Matthew Perry’nin son saatlerine dair bilgilere göre, Perry’nin o gün pickleball adlı tenise benzeyen bir oyunu iki saat boyunca oynadığı ve daha sonra evine dönerek jakuziye girdiği öğrenildi. Perry’nin oyun sırasında keyifli olduğu belirtiliyor.

Polis tarafından evde yapılan incelemelerde uyuşturucu madde bulunmazken, antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaç tespit edildi.

Matthew Perry’nin ani ölümü, hem hayranları hem de Hollywood dünyasını derin bir üzüntüye boğdu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme