• Haberler
  • Eğitim
  • MATUFEN öğrencisi Şahin Türkiye birincisi oldu Galatasaray'ı tercih etti

MATUFEN öğrencisi Şahin Türkiye birincisi oldu Galatasaray'ı tercih etti

Önceki yıllarda da LGS dereceleri olan MATUFEN, bu yıl Bahadır Şahin ile bu gururu yaşadı. Şahin'in okul tercihi ise Galatasaray Lisesi oldu.

İzmir Bornova’da faaliyet gösteren Matufen Kurs Merkezi öğrencisi Burak Bahadır Şahin, bu yıl ki LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye 1’incileri arasına girmişti. Kurs merkezinin ve kendisine rehberlik eden öğretmenlerine de gurur yaşatan Burak Bahadır Şahin, 1. tercihini İstanbul Galatasaray Lisesi olarak yaptı. Şahin, 500 tam puanla Yatılı/Burslu olarak Galatasaray Lisesini kazandı.

Galatasaray Lisesinin başarısını kanıtlamış, dünyaca tanınmış ve mezunları arasında çok sayıda bürokrat-bilim adamı-sitasetçi ve sanatçı gibi kişiler bulunduğunu ifade eden Matufen Kurs Merkezi Kurucusu Ahmet Çevik, “Galatasaray Lisesine girmeye hak kazanan öğrencimizin başta ailesine, okuluna, Matufen Kurs Merkezine ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür eder sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Burak Bahadır’ın ve diğer öğrencilerimizin başarılarını gururla takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme