• Haberler
  • Siyaset
  • Meclis'teki DEM ile tokalaşma açıklaması: MHP sosyal şiddetten yana değildir

Meclis'teki DEM ile tokalaşma açıklaması: MHP sosyal şiddetten yana değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te Demokratik Eylem Partisi (DEM) milletvekilleriyle tokalaşmasının sosyal medyada tepki görmesi üzerine yeni açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te Demokratik Eylem Partisi (DEM) milletvekilleriyle tokalaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bu durumun MHP'nin bir "Türkiye partisi" olma misyonundan kaynaklandığını vurguladı ve "Tokalaşmamız, partimizin ulusal birliği ve bütünlüğü savunan duruşuyla ilgilidir" dedi.

MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. dönem eğitim yılı açılışında konuşan Bahçeli, etkinliğin düzenlenmesine katkı sunanlara teşekkür etti. Konuşmasında partideki eğitim faaliyetlerinin önemine değinen Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'ndan mezun olanların siyasette ve diğer alanlarda başarıyla hizmet edeceklerini belirtti. Eğitim kurumunun yeni döneminin hayırlı olmasını dileyerek, değerli akademisyenlerin katkılarıyla birçok önemli konunun tartışıldığını ifade etti.

BAHÇELİ: MHP SOSYAL ŞİDDET VE KAOSUN YANINDA DEĞİL!

Bahçeli, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. TBMM'de 8 Ekim'de yapılacak kapalı oturumun, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yıldönümüyle çakıştığı hatırlatılarak görüşleri sorulan Bahçeli, Meclis'in aldığı kararın yerinde olduğunu söyledi. Gazze'de devam eden saldırıların bir yıldır sürdüğünü hatırlatarak, TBMM'deki oturumun, ilgili bakanlıkların vereceği bilgiler doğrultusunda geleceğe yönelik önemli değerlendirmeler yapılmasına fırsat sunacağını belirtti.

Bahçeli ayrıca, MHP'nin sosyal şiddet ya da kaosun yanında olmadığını, partinin her zaman Türkiye'nin birliği ve bütünlüğünü savunduğunu sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme