• Haberler
  • Gündem
  • Meclis üyesi aday adayı Dilek Öztürk'ün tanıtım toplantısı mitinge dönüştü

Meclis üyesi aday adayı Dilek Öztürk'ün tanıtım toplantısı mitinge dönüştü

Tekirdağ Kapaklı 'da meclis üyesi aday adayı Dilek Öztürk'ün tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Tekirdağ AK Parti...

Tekirdağ Kapaklı ’da meclis üyesi aday adayı Dilek Öztürk’ün tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mestan Özcan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Haber

Meclis üyesi aday adayı Dilek Öztürk şu ifadeleri kullandı:

1993 yılında Kapaklı ’da doğmuş bir kardeşinizim. İlk ve ortaöğretimini Kapaklı ‘da tamamladım. Lise öğrenimi Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi’nde tamamladım.2016 yılında Uşak Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldum. Akabinde 2021 yılında Anadolu Üniversitesi’nden mezun oldum .Halen devam etmekte olduğum Trakya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri 3. Sınıf öğrencisiyim . Aynı zamanda mali hukuk alanında yüksek lisans başvurumu yaptım. Uzun yıllardır muhasebeci olarak çalışmaktayım. Çeşitli firmalar ve şirketlerde idari yöneticilik yaptım. Birçok sosyal yardım projelerinde görev yaptım.  Halen üzerinde çalıştığım bir çok projem olup Belediye Başkanımızın tecrübelerinden bilgilerinden yararlanarak hayata geçirmek istiyorum.

Hayallerimde Dünya liderimizle ülkeme hizmet etmek vardı. Bunun ardından kim uygulaması ile tanıştım. Vizyonlarımızın ve misyonlarımızın aynı olduğunu görerek sayın belediye başkanımızın yanında gençlere verdiği önemden dolayı genç kardeşlerimize ve kendime daha fazla vizyon katacağımı gördüm. Bu değerli hususta gençlerin siyasette olması gerektiğini düşündüğüm için meclis üyesi aday adaylığı başvurumu yaptım. Buradayım karşınızdayım. Bugün beni yalnız bırakmayan başkanlarımıza hemşerilerime dostlarıma ve aileme sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Haber

Haber

Haber

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme