• Haberler
  • Yerel
  • Medyanın ustalarıyla gençleri Seferihisar'da buluşacak

Medyanın ustalarıyla gençleri Seferihisar'da buluşacak

Çevre ve iklim alanında branşlaşmak isteyen genç gazeteciler, 13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde İzmir Seferihisar'da Genç Gazeteciler...

Çevre ve iklim alanında branşlaşmak isteyen genç gazeteciler, 13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde İzmir Seferihisar’da Genç Gazeteciler için Çevre ve İklim Haberciliği Buluşması’nda bir araya gelecek. Seferihisar Belediyesi, Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti, Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği ve Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteğiyle gerçekleşecek buluşma, İzmirli gazeteci Eral Aytemiz’in koordinatörlüğünde düzenlenecek. Teos Yazarlar Evi’nde gerçekleşecek buluşmada yeni mezun genç gazeteciler, çevre ve iklim gazeteciliği konusunda uzmanlaşmış meslek büyükleriyle buluşacak. Buluşmanın sonunda, katılımcı genç gazeteciler Seferihisar’da bir saha çalışması da yapacaklar.

Genç gazetecileri meslek büyükleriyle bir araya getirecek ve gazetecilikte branşlaşmanın önemine vurgu yapacak buluşmaların ilki 2023 yılının Temmuz ayında Efes Selçuk’ta tarım gazeteciliği alanında olurken, programın ikinci etabında ise çevre gazeteciliği konuşulacak.

Genç Gazeteciler için Tarım Gazeteciliği Buluşması adıyla düzenlenecek programın devamı olarak düzenlenecek Genç Gazeteciler için Çevre ve İklim Haberciliği Buluşması’na alanında uzman çevre ve iklim gazetecileri katılacak. Buluşma kapsamında Çevre ve İklim Haberciliğinde Hak Temelli Yaklaşım, Çevre ve İklim Haberciliğinde Gazetecilik Etiği ve Toplumsal Sorumluluk, Çevre ve İklim Haberciliğinin Haber Merkezi ve Yazı İşlerindeki Süreçlerinin İşleyişi konuşulacak.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme