• Haberler
  • Magazin
  • Megan Fox’tan kadınlara tavsiye: Enerjinizi erkekler için harcamayın

Megan Fox’tan kadınlara tavsiye: Enerjinizi erkekler için harcamayın

Özel hayatı ve iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiren Hollywood yıldızı Megan Fox, geçtiğimiz ay Machine Gun Kelly ile yollarını...

Özel hayatı ve iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiren Hollywood yıldızı Megan Fox, geçtiğimiz ay Machine Gun Kelly ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Fox, nişanlısıyla ilişkisi bittikten sonra bekar kadınlara tavsiyelerde bulundu. Revolve Festivali’nde konuşan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Tavsiye verecek en iyi kişi ben miyim bilmiyorum, çünkü benim tavsiyem sadece ‘Bir beceri öğrenin, ya da bir hobi geliştirin ve enerjinizi erkeklere harcamayın’ demek olur.”Megan Fox, sözlerine “Erkeklerin tek yapacağı şey sizi tüketmek olacak. Hayatınıza devam edin. Kendinize yatırım yapın” diye devam etti.

Fox’un bu sözlerini “İlişki uzmanından hayat tavsiyesi” notuyla sosyal medyadan paylaşması üzerine Machine Gun Kelly’den yorum geldi.

Kelly, Fox’a yaptığı yorumla ona katıldığını ifade etti.

Megan Fox, röportajda Coachella Festivali’nde kendisi için favori üç ismin kimler olacağı sorulduğunda da Machine Gun Kelly’nin adını verdi.

Ünlü isim, “Tabii ki Machine Gun Kelly demem gerekiyor. Modern çağda değilim, bu yüzden Guns N’ Roses ya da kimi görmek istediğim konusunda Weezer derim. Weezer çok ateşli” dedi.

Bakmadan Geçme