Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan aşkı sona erdi

İmam nikahı kıyarak ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyan Mehmet Ali Erbil ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın mutluluğu kısa sürdü.

Bir süredir birlikte olan ve aynı evde yaşayan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çifti, geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydırmış ve Ceylan, Erbil’den çocuk sahibi olma isteğini dile getirmişti. Ancak, çiftin ilişkisi beklenmedik bir şekilde sona erdi. Gülseren Ceylan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada yollarını ayırdıklarını ve bu süreçte anlayış beklediklerini belirtti.

"BİRBİRİMİZE DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN YOLLARIMIZI AYIRDIK"

İlişkilerinin sonlanması hakkında açıklama yapan Ceylan, "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız" dedi. Çiftin ayrılma nedeni olarak, "anlaşmazlıklar" ve "birbirine zarar vermemek" gibi gerekçeler öne çıktı. Ceylan, hayatına kaldığı yerden, kaossuz ve pozitif bir şekilde devam etmek istediğini vurguladı.

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, kariyerine Kanal D ekranlarında yayınlanan Turnike yarışmasının sunuculuğunu yaparak devam ediyor. Bu ayrılığın ardından Erbil’in ve Ceylan’ın hayatlarında neler olacağı merak konusu.
 

Bakmadan Geçme