• Haberler
  • Gündem
  • Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı’ya tepki: Bu paralar nereden geliyor?

Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı’ya tepki: Bu paralar nereden geliyor?

Enver Aysever’in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil’in kendisine yönelik iddialarına cevap...

Enver Aysever’in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil’in kendisine yönelik iddialarına cevap verdi. Erbil’in, “50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım” sözleri üzerine Acun Ilıcalı, “Çarkıfelek’i ona sundurmadık diye sinirlendi” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil, yine Enver Aysever’e bağlanarak yeni açıklamalarda bulundu. Erbil, “Hiçbirimiz Acun düşmanı değiliz, asla değilim sadece meslektaş olarak söylüyorum; bu kadar yapım var, bunların özel uçakları, televizyonları, futbol takımları ben duymadım. Allah yürü ya kulum sadece Acun’a mı dedi!” diyerek sitem etti.

Erbil, açıklamasında Dilan Polat’ın maddi durumunu da gündeme getirerek, “Dilan Polat’ı merak etmedik mi hepimiz, tüyleri diken diken olmadı mı? Bu paralar nereden geliyor, kaynağı nedir?” diye sordu. Mehmet Ali Erbil, kazancının ortada olduğunu belirterek, “Kumarda para kaybediyor musunuz?” sorusuna ise “Yoo, oturduğum ev toplasanız 10 milyon dolar eder, eşlerime verdiklerim de öyle. Kumarda varımı yoğumu yitirmedim, hiç çalışmasam da çocuklarıma torunlarıma yetecek servetim var” şeklinde yanıt verdi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme