• Haberler
  • Spor
  • Menajerler forvet arayan Göztepe'yi abluka altına aldı!

Menajerler forvet arayan Göztepe'yi abluka altına aldı!

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Göztepe yönetimine, menajeri tarafından 29 yaşındaki Bulgar forveti Atanas İlie önerildi.

Süper Lig’e oynadığı 4 karşılaşmadan 6 puan toplayan Göztepe, bir yandan antrenmanlarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transferin hareketli bir dönmem geçiren sarı-kırmızılılar, bir forvet takviyesi daha yaparak transferi noktalamak istiyor.

Juan, Romulo ve Kubilay Kanatsızkuş’un yanında bir golcü daha eklemek istediği bilinmen sarı-kırmızılılar adeta menajerleri esiri oldu. Her gün forvet transferi için yeni bir iddia ortaya düşerken son olarak Chernomore takımının 29 yaşındaki forveti Atanas İlie, menajeri tarafından İzmir ekibine önerildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Geçtiğimiz sezon takımıyla 34’ü lig 1’i kupa olmak üzere 35 maça çıkan 29 yaşındaki Bulgar oyuncu, 12 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.
Oyuncu için teknik direktör Stanimir Stoilov’un raporunu bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, hocanın vereceği karara göre bonservisi elindeki oyuncuyu İzmir’e davet edecek.

Oyuncunun piyasa değerinin 600 bin euro olduğu öğrenildi.

1 HAFTADA 4 ÖNERİ

Sarı-kırmızılılar bu hafta menajerler tarafından önerilen diğer isimler ise şu şekilde:

  1. 28 yaşındaki Nijeryalı santrfor Isaac Success
  2. 24 yaşındaki İrlandalı forvet Aaron Connolly
  3. 30 yaşındaki Nijeryalı forvet Paul Onuachu
  4. 29 yaşındaki Bulgar forveti Atanas İlie

Teknik direktör Stanimir Stoilov'un raporu doğrultusunda Göztepe yönetminin bu oyunculardan biri ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme