• Haberler
  • İzmir
  • Menderes Belediyesi, sosyal tesis yatırımlarına yenisini ekledi

Menderes Belediyesi, sosyal tesis yatırımlarına yenisini ekledi

Menderes Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni sosyal tesisi Rumeli Kafe'nin açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Cumaovası A.Ş. tarafından Görece Hürriyet Mahallesi’nde hizmete sunulan kafenin açılış kurdelesini Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, vatandaşlarla birlikte kesti.

Hizmet Yelpazesi Genişliyor

Menderes Belediyesi, sosyal tesis yatırımlarına yenisini ekledi

Rumeli Kafe, hem yiyecek hem de içecek servisi ile dikkat çekiyor. Uygun fiyat tarifesi ile vatandaşlara hizmet sunan tesis, açık ve kapalı alanları, araç park yeri ve çocuk oyun alanı ile her yaş grubundan insana hitap ediyor. Aileler, burada hem keyifli vakit geçirebilir hem de sosyal bir ortamda buluşma imkânı buluyor.

“Yeni Tesisler Kazandırmaya Devam Edeceğiz”

Menderes Belediyesi, sosyal tesis yatırımlarına yenisini ekledi

Açılışta konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Yeni tesisimiz ilçemize hayırlı olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar göz önüne alındığında, vatandaşlarımızın elini rahatlatmak ve aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan yaratmak istedik. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçemize sunmaya devam edecek ve Menderes’imize yeni sosyal tesisler kazandırmaya sürdüreceğiz” dedi.

Rumeli Kafe’nin açılışı, yerel halk arasında büyük bir heyecanla karşılandı ve Menderes Belediyesi’nin sosyal hizmetler alanındaki yatırımlarının artarak devam edeceğinin sinyalini verdi.

Bakmadan Geçme