• Haberler
  • İzmir
  • Menderes Belediyesi’nden parklar için yenileme atağı

Menderes Belediyesi’nden parklar için yenileme atağı

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki tüm parkları kapsayan çalışmalarında hız kesmeden devam...

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki tüm parkları kapsayan çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, zamanla yıpranan ve eskiyen park malzemeleri tespit edilerek bakım ve onarım işlemlerine tabi tutuluyor. Gerekli durumlarda ise bu malzemeler tamamen yenileriyle değiştiriliyor.

YENİLENMİŞ HALİYLE PARKLAR HİZMETE AÇILACAK

Tamirat ve boyama işlemlerinin ardından park malzemeleri, ilk günkü hallerine getirilirken, kullanılamaz duruma gelen unsurlar yenileriyle değiştiriliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucunda parklar, yenilenmiş haliyle halkın hizmetine sunulacak.

EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sürekli daha iyisini ve yenisini arıyoruz. Hizmetlerimizi bu anlayışla sürdürüyoruz. Parklarımızda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kullanılabilecek durumdaki malzemeleri yeniliyor, kullanılamaz halde olanları ise değiştiriyoruz. Böylece hem vatandaşımızın parasını gereksiz yere harcamıyoruz hem de hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Menderes’imiz için her zaman en iyisini aramaya devam edeceğiz,” dedi.

Bu yenileme seferberliği ile Menderes Belediyesi, ilçe sakinlerinin parkları daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmelerini amaçlıyor. Parklarda yapılan yenilikler, ilçe halkı tarafından da büyük beğeni topluyor.

DENİZHAN GÜZEL 

Bakmadan Geçme