• Haberler
  • İzmir
  • Menderes'te nefes kesen 3x3 Basketbol heyecanı! Büyük ödüller sahiplerini bekliyor

Menderes'te nefes kesen 3x3 Basketbol heyecanı! Büyük ödüller sahiplerini bekliyor

Menderes Belediyesi, 26-27 Ekim'de spor tutkunlarını buluşturuyor! Ödüllü 3x3 Basketbol Turnuvası'nda takımlar hem kıyasıya rekabet edecek hem de büyük ödüller için ter dökecek. Hangi takım şampiyonluğu alacak? Tüm detaylar haberimizde...

Menderes Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 3x3 Basketbol Turnuvası, 26-27 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Turnuva, kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek. Katılmak isteyen sporcular, 23 Ekim 2024 tarihine kadar Menderes Gençlik Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecekler. Turnuva, Menderes Belediyesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Tesisleri’nde gerçekleşecek.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK 

Menderes'te nefes kesen 3x3 Basketbol heyecanı! Büyük ödüller sahiplerini bekliyor

Turnuvaya vatandaşlar 3 kişilik takımlar halinde katılacak ve ödüller için mücadele edecek. Turnuvada birinci olan takım 3000 TL, ikinci olan takım 2000 TL ve üçüncü olan takım ise 1000 TL para ödülü kazanacak. Ayrıca, dereceye giren ilk üç takım kupa, madalya ve Decathlon hediye çekleri ile ödüllendirilecek.

BAŞKAN ÇİÇEK’TEN SPOR ÇAĞRISI 

Menderes'te nefes kesen 3x3 Basketbol heyecanı! Büyük ödüller sahiplerini bekliyor

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçede sporun önemine dikkat çekti. Çiçek, “Spora büyük bir önem veriyoruz ve ilçemizi bu alanda aktif tutmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Hedefimiz, Menderes’i sporun her alanında belli bir noktaya getirerek marka haline getirmek. 3x3 Basketbol turnuvamıza özellikle gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Birlikte, eğlenerek spor yapalım,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Menderes Belediyesi 
 

Bakmadan Geçme