• Haberler
  • Spor
  • Menemen FK'de liderlik yolunda bir zafer daha!

Menemen FK'de liderlik yolunda bir zafer daha!

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 68 Aksaray Belediyespor'u 2-0 yenerek 8. maçında 7. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 68 Aksaray Belediyespor’u 2-0 yenerek 8. maçında 7. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik mücadelesi veren Menemen FK, 8. hafta karşılaşmasında 68 Aksaray Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç, Menemen İlçe Stadyumu’nda gerçekleşti ve bu sonuçla İzmir temsilcisi, ligdeki liderliğini pekiştirdi. Menemen FK, böylece sezonun ilk 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Bu galibiyetle, Menemen FK’nın en yakın rakibi 68 Aksaray Belediyespor ile arasındaki puan farkı da 3’e çıktı.

Menemen FK'de liderlik yolunda bir zafer daha!

“DOĞRU DURARAK İYİ MÜCADELE ETTİLER”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, rakip takımın ilk yarıda daha etkili bir oyun sergilediğini belirtti. İkinci yarıda oyunun tamamen Menemen FK’nın kontrolüne geçtiğini vurgulayan Basatemür, “Aksaray ekibi, iyi pas yaparak oynadı. Top onlarda daha fazla kaldı. Ama biz boşlukları iyi kapatarak fazla pozisyon vermeden oynamaya çalıştık. İkinci yarı ise oyun artık tamamen bize geçti. Daha hızlı hücumlar daha güçlü yapmaya başladık. Sonucunda iki gol atarak galip geldik. İkinci yarı daha da fazla pozisyonlar da bulduk. Ama dediğim gibi ilk yarı Aksaray ağırlıklı bir oyun vardı. İkinci yarı daha çok bizim ağırlıklı olduğumuz bir oyun oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok önemli bir karakter, önemli duruş gösteriyorlar. Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında çok doğru pozisyonlar alarak, doğru durarak iyi mücadele ettiler. Bu süreci gol yemeden atlatıp ikinci yarıyı çok daha iyi şekilde oynadık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme