Menemen FK'de puan kaybı 

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 5. haftasında Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak, 4 maçlık galibiyet serisini sona erdirdi.

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 5. haftasında Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak, 4 maçlık galibiyet serisini sona erdirdi.

Menemen İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada, ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan sarı-lacivertliler, 71. dakikada Seçim Can Koç’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Ancak hemen ardından 73. dakikada Onur Akdeniz’in attığı golle skoru eşitlemeyi başardı. Bu sonuç, Menemen FK'nın 4 maçlık galibiyet serisinin ardından yaşadığı ilk puan kaybı oldu. 

Menemen FK'de puan kaybı 

“KÖTÜNÜN İYİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, özellikle ilk yarıda çok iyi bir performans sergilediklerini ifade etti. İkinci yarıda beraberliği sağlamak için odaklandıklarını belirten Basatemür, “İlk 45 dakikada 4 tane çok net pozisyonumuz vardı. Bunların da üçü direkten döndü. İyi oynayarak iyi organize olarak girdiğimiz pozisyonlardı. Ancak bunları değerlendiremeyince savunmada yaptığımız bir hata gole neden oldu ve geriye düştük. İkinci yarı beraberliği sağlamak önceliğimizdi. Sonrasında ise maçı kazanmak istiyorduk. Fakat kırmızı kart görünce 71. dakikada bir kişi eksildik. 10 kişiyle berabere kalarak kötünün iyisini gerçekleştirdik. Bizim adımıza eksik kaldığımız bir maçta 1-1 berabere kalmak sevindirici oldu. Ama kazanmak istiyorduk kazanmayı hak edecek kadar da oynadık ve pozisyon da bulduk. Ama futbol böyle bir oyun gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Oyundan ve mücadeleden memnunum, yenilgisiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Menemen FK'de puan kaybı 


 

Bakmadan Geçme