Menemenspor'da Ahmet Sagat fırtınası

Spor Toto Süpe Lig'de üst sıralardan kendine yer bulmaya çalışan Menemenspor'da Ahmet Sagat İzmir ekibine 24...

Menemenspor'da Ahmet Sagat fırtınası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süpe Lig’de üst sıralardan kendine yer bulmaya çalışan Menemenspor’da Ahmet Sagat İzmir ekibine 24 puan kazandırdı

Spor Toto 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşmaya çabalayan Menemenspor’da Ahmet Sagat fırtınası esiyor. Spor Toto 1. Lig’de geride kalan 27 maçta banko forma giyen 25 yaşındaki gurbetçi golcü atılan 33 golün 14’üne direkt katkı sağladı. İzmir temsilcisine sezon başında Alman ekibi Koblenz’den katılan 25 yaşındaki forvet, geride kalan maçlarda yaptığı katkıyla takımının her şeyi oldu. Bu sezon 27 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan 25 yaşındaki Sagat, İzmir temsilcisinin kaydettiği 33 golün 14’ünü atarak gol krallığı yarışında da iddialı duruma geldi.

6 GALİBİYET SAĞLADI

Atılan 3 golün de asistini yapan gurbetçi futbolcu, 15 golle zirvede yer alan İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz’ı takip ediyor. 32 puanda bulunan İzmir ekibinde Ahmet Sagat, 15 maçta attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının 6 galibiyet, 6 beraberlik almasını sağladı. 3 maçtan da takımı yenilgiyle ayrıldı. Sarı-lacivertiler, bu süreçte 24 puanı hanesine yazdırdı.

İZMİR EKİBİ İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMEDİ

Ahmet Sagat’ın gol attığı 2 karşılaşmada ise Menemenspor, sahadan puansız ayrıldı. Golcü futbolcu Ümraniye’ye 2-1 yenildikleri maç ile 6-2 mağlup oldukları Adana’ya birer gol atmasına rağmen İzmir ekibi istediğini elde edemedi. Süper Lig kulüplerinin radarına giren Ahmet Sagat’ı Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray istiyor.

Bakmadan Geçme