• Haberler
  • Genel
  • Meral Akşener’den depremzede ziyareti: Ailem gitti

Meral Akşener’den depremzede ziyareti: Ailem gitti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'nın Ceyhan ilçesinde, depremde eşini, çocuklarını ve torununu kaybeden bir depremzedeyi ziyaret etti.

Meral Akşener’den depremzede ziyareti: Ailem gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşener’in başsağlığı dilediği depremzede, “Bir bu evladım, bir de nişanlısı sağ kurtuldu. Bir ailem gitti” dedi.

Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki ziyaretlerini devam ettiriyor. Akşener, bugün Adana’nın Seyhan ilçesinde, depremde eşini, çocuklarını ve torununu kaybeden bir yurttaşı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Akşener’le konuşurken gözyaşlarına hâkim olamayan vatandaş, yanında bulunan genci göstererek, “Bir bu evladım, bir de nişanlısı sağ kurtuldu. Bir ailem gitti” ifadelerini kullandı.

Deprem nedeniyle tüm ülkenin birbirine kenetlendiğini vurgulayan Akşener, “Deprem bölgesinde 285 bin öğrenci var. Bu öğrencilerin deprem bölgesi dışındaki okullarda kendi bölümleriyle eşleşip, o bölgelerde okumasının yolunun açılması lazımdı. Bugün YÖK’ün yaptığı açıklamada bunu gördük ve teşekkür ediyoruz. Bu teklifimizin kabul görmüş olmasına da teşekkür ediyoruz. Eğitim çok önemli. Pandemi nedeniyle zaten 2 yıl boyunca bir neslin rekabet imkanı ortadan kalktı. O nedenle uzaktan eğitim meselesi yerine yüz yüze eğitime geçilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme