• Haberler
  • Genel
  • Mert Korkmaz: Gençliğin Konak’taki sesi olacağız

Mert Korkmaz: Gençliğin Konak’taki sesi olacağız

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısından giren ve il gençlik kolları başkan vekilliği, gençlik kolları örgüt...

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısından giren ve il gençlik kolları başkan vekilliği, gençlik kolları örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı, il delegeliği, mahalle delegeliği gibi görevleri başarıyla yapan Mert Korkmaz, CHP Konak Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Partisinin iktidar yürüyüşünde gençlerin sesi olmak için CHP Konak Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Mert Korkmaz, “Bu bölgede doğmuş büyümüş bir kardeşiniz olarak başta Konak ve sizler olmak üzere partimizin iktidar yürüyüşünde daha önce olduğu gibi bundan sonrada elimi taşın altına koymak için adayım” dedi.

Haber

“İNSAN HAYATINA DOKUNACAĞIMIZ BİR SİYASET…”

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Mert Korkmaz, Konak’ın her semtindeki Partili veya partisiz tüm gençlerin ulaşabildiği bir başkan olacağını söyledi.

Konak’ın siyasetinde gençlerin de söz hakkı olacağına belirten Korkmaz, “Gençlik Kolları Başkanı olduğumda on asil, on yedek üyeden oluşacak 20 kişilik yönetimimle her daim sahada olacağız. Kuracağımız alt komisyonlarla tüm genç kardeşlerimizin görev almasının ve aktif siyaset yapmalarının önünü açacağız. Çığ gibi büyüyen ve insan hayatına dokunacağımız bir siyasetle Konak’ta gençliğin sesi olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençliğin ruhundan beslendiğine dikkat çeken Korkmaz, “CHP gençliği daima partinin motor ve motivasyon gücü olmuştur. Gençler bu partinin ideolojisini topluma aktarma konusunda bugüne kadar büyük görevler üstlendi. Konak’ta da CHP gençliği olarak bu görevi bizler üstleneceğiz” ifadelerini kullandı.

Korkmaz’ın şu ana kadar Gültepe, Basmane, Güzelyalı, Kadifekale olmak üzere Konak’ın pek çok mahallesinden tam destek aldığı ve diğer adayların önünde olduğu öğrenildi.

ARİF ENES DURAK

 

Bakmadan Geçme