Meteorolojiden fırtına alarmı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla kıyılarında denizlerde fırtına beklendiğini duyurdu. 

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla kıyılarında denizlerde fırtına beklendiğini duyurdu. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, rüzgarın Pazartesi günü (30 Eylül 2024) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-74 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Salı günü (1 Ekim 2024) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

“FIRTINA ŞEKLİNDE ESECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR”

Meteoroloji, fırtına nedeniyle özellikle balıkçılar ve denizcilerin, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurgulayarak şu açıklamada bulundu:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; denizlerimizde rüzgarın Pazartesi günü (30.09.2024) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-74 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Salı günü (01.10.2024) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınayla birlikte başta balıkçılarımız ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Bakmadan Geçme