Metin Uca'dan kötü haber: Kalbimiz acıyor

Dilovası'nda geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan ve yaklaşık iki hafta hastanede tedavi altına alınan sunucu...

Dilovası’nda geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan ve yaklaşık iki hafta hastanede tedavi altına alınan sunucu Metin Uca, sevenlerini yasa boğdu.

Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sık sık Uca’nın hastanedeki tedavisi hakkında sevindirici haberi verse de bu gece gelen haber tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

’Kalbimiz acıyor’

Sunucu Uca’nın menajeri Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bir süre entübe (solunum yetmezliği) edilen Metin Uca’nın hayatını kaybettiğini söyledi.

Baykara, “Metin Uca’mızı kaybettim. Kalbimiz acıyor” diyerek ülkeyi yasa boğdu.

Metin Uca’nın sevenleri ise sosyal medyadan kendisi için iyi dileklerde bulundu.

Ne olmuştu?

Uca, Bursa’daki bir etkinlik için menajeriyle çıktığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek Dilovası oksijen çıkışında bir ağaca çarparak durabildi. Hastaneye kaldırılan Uca’nın ilk tetkikler sonucunda boynun şah damarının her ikisinin de tıkalı olduğu, kazanın asıl sebebinin ise tıkanan damardan kaynaklandığını belirtti. Sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğum Bakım Ünitesi’nde yaklaşık iki hafta tedavi görüyordu. Gece gelen kötü haberle Uca’nın sevenleri sık sık gelen iyi haberi bu defa alamadı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme