Metrobüs kazasında yeni gözaltılar 

Küçükçekmece'de meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin ise yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili soruşturma kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı.

Küçükçekmece’de meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin ise yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili soruşturma kapsamında 6 kişli daha gözaltına alındı.

Küçükçekmece’de meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili soruşturma genişletildi. Beylikdüzü istikametinden Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse yandan çarpan metrobüsün kazasıyla ilgili olarak Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk edildi. 

Metrobüs kazasında yeni gözaltılar 

6 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA 

Kazanın ardından metrobüs şoförü D.M.Ç. ve denetim amiri Ş.Y.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bunun yanı sıra, yol bakım çalışmasında görevli metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi, Yol Bakım Onarım Müdürlüğü’nden müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere toplam altı kişi daha gözaltına alındı.

Metrobüs kazasında yeni gözaltılar  

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek. Soruşturma süreci devam ederken, kazanın nedenleri ve sorumluların tespiti için çalışmalar sürüyor.

Bakmadan Geçme