Mezun oldukları gün iş sahibi oldular

TOSBİ bünyesinde yer alan EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu’nda, bilgisayar programcılığı, gıda teknolojisi, muhasebe ve vergi...

Mezun oldukları gün iş sahibi oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOSBİ bünyesinde yer alan EÜ Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu’nda, bilgisayar programcılığı, gıda teknolojisi, muhasebe ve vergi uygulamaları bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. TOSBİ KT&G Konferans Salonu’ndaki mezuniyet töreninde konuşan TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, “Biz meslek yüksekokullarını, meslek liselerini memleket meselesi olarak görüyoruz. Bu yüzden sanayicilerimiz her zaman öğrencilerimize kol kanat gerdi. Firmalarımız ilk günden mezunlarımıza kapılarını açtı. Sanayicilerimize buradan çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz mezun oldukları gün iş sahibi oluyorlar. Ancak emin olun çok daha güzel şeyler yapacağız, seneye bu devam edecek. Gelecek yıl için öğrencilerimiz ilk dönem önce okullarında, sonraki dönem fabrikalarda uygulamalı olarak eğitimlerine devam etmesi için üniversitemiz ile işbirliği içinde çalışacağız” diye konuştu.

“Kendinize inanın”

EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan da öğrencilere seslenerek “Kendinize güvenin, sorumluluk almaktan çekinmeyin. Farkındalık yaratan bireyler olacağınıza biz inanıyoruz, siz de kendinize inanın” dedi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nur Ceyhan Güvensen ise öğrencilerini alkışlarla uğurlayarak “Her başarı öncelikle kişisel çabaların, sıkı çalışmaların ürünüdür. Okuyarak, sorarak, sorgulayarak, kat ettiğiniz yolun ardından bugün ilk hedefinize ulaştınız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme