• Haberler
  • Gündem
  • MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: Atatürkçülüğü maske olarak kullanıyorlar!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: Atatürkçülüğü maske olarak kullanıyorlar!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenledi. Toplantıya Aliağa Belediye Başkanı...

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: Atatürkçülüğü maske olarak kullanıyorlar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İl Başkanlığı’nda basın açıklaması düzenledi. Toplantıya Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı da katılım gösterdi. Şahin gerçekleştirdiği basın açıklamasında Hamza Dağ’a verdikleri destekten, Cumhur İttifakından ve İzmir’de yerel seçim yol haritalarından bahsetti.

‘‘CUMHUR İTTİFAKI ZAFER MÜHRÜNÜ VURACAK’’

Veysel Şahin yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bildiğiniz gibi partimizin 55.yılı münasebetiyle, 55 şer isimden müteşekkil belediye başkan aday listelerinin ilkini 10 Ocak 2024, ikincisi 11 Ocak 2024, üçüncüsünü de 15 Ocak 2024 tarihinde milletimizle paylaşılmış ve paylaşılmaya devam etmektedir. Elli beş yaşına girmiş olan partimiz bu seçimlerde büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye’nin son yıllardaki en güçlü ve hayırlı buluşması olan Cumhur İttifakımızın bu seçimlerde de milletimiz tarafından zafere ulaştırılacağından da son derece eminiz. Cumhur İttifakı tıpkı 2023 Seçimlerinde olduğu gibi geleceğe güvenle bakan Milletimizin teveccühünü kazanacak ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine de Zafer mührünü vuracaktır.

‘‘ZAFER İÇİN MÜCADE EDECEĞİZ’’

Şahin 2024 seçimleri için Hamza Dağ’ın adaylığını MHP için müjde olduğunu vurguladı. Şahin, ‘‘Kendisini kutluyor, her zemin ve şartta, gece gündüz demeden, canla başla yanında mücadele edeceğimizi ifade ediyorum’’ dedi. İzmir’in uzun yıllardır makus talihiyle mücadele içinde olduğunu belirten Şahin açıklamasına şöyle devam etti:

İzmir’in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CHP zihniyeti maalesef son yirmi üç yılda İzmir’e çelme takmış, ilerlemesini durdurmuş ve yaşanması zor bir kent haline dönüştürmüştür. Varlık potansiyelleri görmezden gelinerek ihmal edilen Güzel İzmir HDP kürsülerinin cambazlığını yapan bir zihniyetin tahakkümü altına girmiş yaşaması zor bir kent haline gelmiştir. İzmir’de yollar bozuk, denizimiz kirli, çöpler sorun, ulaşım zorludur. İzmir’de yapı stokunun yüzde 70’i depreme dayanıksızdır. Fakat bunu bilen gafil zihniyet yerel yönetici olarak insanımız için tek bir müspet adım dahi atmamıştır. Çünkü İzmir’i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetmektedir. Atatürkçülüğü maske olarak kullanan bu zihniyet, HDP kürsülerinde Dem’lenmekte, Atatürk’ün İstiklal Şehri İzmir’i emperyalist batının parya kenti olarak göstermektedir. Ancak artık İzmir için gün doğmak üzeredir, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ ile otuz ilçemizde zafer için mücadele edeceğiz.

Aysun Güler

Bakmadan Geçme