MHP Ödemiş İlçe Başkanlığı'ndan kahvaltı

Ödemiş Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı Tay Park’ta düzenlemiş olduğu kahvaltıda şunları söyledi: Birbirinden...

Ödemiş Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı Tay Park’ta düzenlemiş olduğu kahvaltıda şunları söyledi:

Birbirinden değerli basın mensupları, Ülkü Ocakları Başkanım Yönetim kurulundaki arkadaşlarım hepiniz düzenlemiş olduğumuz kahvaltı organizasyonumuza hoş geldiniz bizleri çok mutlu ettiniz ayaklarınıza sağlık sağ olun var olun. Şehrimizin mutluluklarını, zor günlerini, acılarını, güzel anlarını siz Gazeteci arkadaşlarımız vasıtasıyla öğreniyoruz sizleri çok önemsiyoruz ve seviyoruz. Gerçekten çok zor şartlarda hizmet ettiğinizi ve hizmet etmeye gayret ettiğinizi diliyoruz yağmur demeden kış demeden yazın sıcak demeden haberden habere gerek güzel olumlu haberleri gerekse bizi üzecek haberleri siz değerli Gazetecilerden öğreniyoruz hepinize bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak yönetici arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak böyle güzel bir günde hafta başında sizlerle bir arada olalım istedik bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiğiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 13 Ağustos itibari ile görev başına geldik göreve geldiğimiz günden beri sizlerle irtibat halindeyiz bundan sonra da sürekli irtibat halinde olacağız” dedi.

Haber

Seçim işlerinden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Okan Katkıcı düzenlenen kahvaltıda şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başkanım konuşmasını yaptı Ceyhun başkanım konuşmasında kardeşlerimizle ilgili bilgiler verdi. Ödemiş siyasetinde ilk defa Ceyhun başkanla birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin uygulamış olduğu üç tane bir ana madde var bunlardan bir tanesi Milliyetçi Hareket Partisi uzun yıllardan beri geçmişi ve Ödemiş siyaseti birlikte başkanı oluştur yakın kadrosunda bakış açısını siyasette değiştirmeye yönelik buradaki amaç gelecek siyasetinde Ödemiş’in yeni fikirler yaratarak Ödemiş’e daha iyi hizmet edebilmek mantığıyla hareket edilecek. Diğer bir tanesi ise Kültürel politikalardan sorumlu ödemişim kültürel değerlerine sahip çıkmak onları Sözcüsü olmak ve onların ödemişte de şehir dışında Türkiye genelinde tanıtılması ve Hemşehri dernekleri masasını kurduk Ödemiş’te dışardan gelen memur arkadaşlarımız var yıllarca Ödemiş için görev yaptıktan sonra burada kalıyorlar kendini ikinci vatanları olarak ödeştirdiği illerden ilçelerden de kopamıyorlar. Onlarla ilgili bir hemşeri dernekleri masası kurduk, onların sosyal aktivitelerini kültürlerinde burada birlikte hareket etmek ve onları onur etmek amacındayız.

Ödemişte Milliyetçi Hareket Partisinin oluşturmuş olduğu hizmet alt yapısı da Ödemiş siyasetinde sorunların çözülmesi insanları mutlu ve müreffeh bir toplum haline gelerek paylaştığı bir şekilde beraber geçilmesi amacıyla bir çalışma ekibi kurdu. Bu da partinin ana kurumda ve partinin yetkili organlarında aktarılaraktan dikkat ederseniz geçmişe baktığımızda böyle bir çalışma altyapısı oluşmamıştı. Onlarla ilgili basın grubumuza arkadaşlarımızın isimlerini olduğu çizelgeyi atmış olduk. Biz Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak başkanımız Ceyhun Kınlı ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Ödemiş için tüm sorunlarını kısa zamanda çözebilmek amaçlı bu harekete başladık, yönetimdeki arkadaşların hepsi tecrübeli geçmişte şubesi olan geçmişi ve geleceği olan arkadaşlarımız. Yönetim kurulu oluşturuldu bunları da siz değerli basın mensuplarımıza atmış olduğunuz görev dağılımı çizelgesinde kontrol eder ve bizlere o şekilde bir geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Amacımız üç tane amacımız var birincisi Kültür, Ödemiş’in kültürünün yaşatılması ve anlatılması, ikincisi Ödemiş‘teki hemşerileri yani Sivas, İstanbul, Bursa, Ankara, Kiraz, Beydağ’dan hemşehrimizi görerek hareket etmek. Üçüncüsü ise 99 mahallemizin aynı anda hızlı bir şekilde soruları giderilmesi için oluşturulmuş bölge Başkanlıkları Buda Milliyetçi Hareket Partisinin Ödemiş ‘teki siyaset anlayışının çıtayı yükseltmesi. Biz hepinize teşekkür ederiz Allah rahmeti ve bereketi üzerinize olsun selam ve dua ile kalın.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme