MHP'li o isim evinde ölü bulundu

Olay, Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi 1431. Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş katında sabah saat...

Olay, Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi 1431. Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş katında sabah saat 08.30 civarında meydana geldi. Apartman sakinlerinden bir kişi binadan çıkarken Yusuf Çırpan’ın kapısının açık olduğunu gördü. Yanıt alamayınca kapıya yaklaşan kişi, Çırpan’ın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti.

Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren komşusu, polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Sağlık ekibi, kısa süre sonra ulaştıklarında Yusuf Çırpan’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Başının arkasındaki darbe izleri nedeniyle, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı incelemeye aldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, apartmanın yanındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarıyla ve son olarak alışveriş yaptığı bir marketin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Parti il yönetiminde görev yapmış olan Yusuf Çırpan’ın vefat haberi, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve diğer yöneticiler tarafından alındı. Üzgün olduğu gözlenen Temel ve diğer yöneticiler, cenazenin taşınmasına yardımcı oldular.

İşlemlerinin ardından Yusuf Çırpan’ın cenazesi, otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme