• Haberler
  • Magazin
  • Michael Jordan ve Eşi Yvette Prieto, güney fransa'da tatilde

Michael Jordan ve Eşi Yvette Prieto, güney fransa'da tatilde

NBA tarihinin efsanevi oyuncusu Michael Jordan, eşi Yvette Prieto ve arkadaşlarıyla birlikte Güney Fransa'da lüks bir yatta tatil yapıyor.

NBA'in eski yıldızı Michael Jordan, eşi Yvette Prieto ile Fransa'da tatil yapıyor. Efsanevi basketbolcu, Küba asıllı eşiyle birlikte Monaco'da oynanan Şampiyonlar Ligi maçını izledikten bir gün sonra lüks yatla denize açılırken görüntülendi.

61 yaşındaki Jordan, 46 yaşındaki eşi Prieto ile birlikte Güney Fransa'nın Saint-Jean-Cap-Ferrat bölgesinde arkadaşlarıyla yatla denize açıldı. Jordan'ın yeni bir süper yat satın almak istediği ve bu nedenle Yat Fuarı için Monaco'ya demirlediği öğrenildi.

NBA'in resmi sitesinde "Oy birliğiyle, Michael Jordan tüm zamanların en iyi basketbolcusudur" ifadesiyle tanıtılan Jordan'ın 3,2 milyar dolarlık bir serveti bulunuyor. Michael Jordan ve Yvette Prieto, 2011'de nişanlandı ve 2013'te evlendi. Prieto, Jordan'dan önce Julio Iglesias Jr. ile birlikteydi. Çiftin 2014'te ikiz kızları dünyaya geldi; Jordan'ın ilk eşi Juanita'dan ise üç çocuğu daha bulunuyor.

Bakmadan Geçme