Migros işçileri tehditlere boyun eğmiyor

DGD-Sen üyesi olan Migros işçileri, yüzde 8 zam teklifine karşı İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kendilerini depoya kapatarak...

Migros işçileri tehditlere boyun eğmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DGD-Sen üyesi olan Migros işçileri, yüzde 8 zam teklifine karşı İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kendilerini depoya kapatarak sürdürdükleri eylem devam ediyor

Migros Depo müdürü, iş bırakan eylemcileri işten atmakla tehdit etti. İşçiler ise kazanıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. DGD-SEN 120 işçiye işten atıldıklarına dair mesaj geldiğini, 400 işçi ile direnmeye devam ettiklerini açıkladı.

DGD-SEN’den yapılan açıklamada depo içinde direnen 120 işçiye işten atıldıklarına dair mesaj geldiğini, 400 işçi ile depo içinde direnmeye devam ettiklerini duyurdu.

Sefalet zammını kabul etmediklerini belirten işçiler, prim ödemelerinin belirsiz olduğunu ve firmanın verdiği yemeklerden taş çıktığını ifade ederek, kazanana kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. 

Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası tarafından Twitter’dan yapılan açıklamada, “Esenyurt Migros depoda direnen 120 işçi kardeşimize işten atıldıklarına dair mesajlar geldi. 400 işçi depo içinde kol kola direnmeye devam ediyoruz. Saatlik ücretimize 1 ekmek parası zam istedik, ekmeğimizle mi tehdit ediyorsunuz?” denildi.

Bakmadan Geçme