• Haberler
  • Çevre
  • Milli Ağaçlandırma Günü'nde Beydağ'da ağaç dikildi

Milli Ağaçlandırma Günü'nde Beydağ'da ağaç dikildi

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar düzenlenen etkinlik sonrası şunları söyledi: 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği...

Milli Ağaçlandırma Günü'nde Beydağ'da ağaç dikildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar düzenlenen etkinlik sonrası şunları söyledi:

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği kapsamında Çiftlik Mahallemizde düzenlenen fidan dikim programına katılım sağladık. Kendinden büyük dikim kazmasını tutan minik Muhammet ile fidanlarımızı toprakla buluşturduk; O, şimdi ormanın minik koruyucusu.

Haber

Haber

Beydağ Kaymakamı İrem Baha Yağan etkinlik sonrası yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan Cumhuriyetimiz’in 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı dönemi daha da özel kılmak adına, 11.11.2023 Günü Saat: 11.11’de Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katıldık. Cumhuriyetimiz’in 100. yılında, her birimizin elinden çıkacak bir fidan, geleceğimizi temsil ediyor. Toprağımıza sevgiyle dokunmak ve çevremize değer katmak adına gerçekleştirilen bu etkinlik, bizlere aynı zamanda çocuklarımıza, torunlarımıza daha yeşil bir miras bırakmanın sorumluluğunu hatırlatıyor. Bu nedenle, hep birlikte ağaçlandıralım, toprağımızı sevgiyle yeşertelim. Cumhuriyetimiz’in 100. yılında, bir fidanla geleceğimize nefes oluyoruz. Bu güzel etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme