• Haberler
  • İzmir
  • Modellik yarışmasında Seferihisar'ı temsil edecek

Modellik yarışmasında Seferihisar'ı temsil edecek

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, Rönesans Model Ajans organizasyonuyla bu yıl 23. kez düzenlenecek...

Modellik yarışmasında Seferihisar'ı temsil edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, Rönesans Model Ajans organizasyonuyla bu yıl 23. kez düzenlenecek olan Miss&Mr Model of Türkiye yarışmasına geri sayım başladı.

Bu yıl finali İzmir’de gerçekleşecek olan yarışmanın ön elemeleri 5 Ağustos’ta İzmir Karaca Otelde yapılırken, finali ise İstinyeart % 100 Performans Arena’da gerçekleşecek.
250 yarışmacının başvurusu sonrasında elemelerden geçmeyi başaran 15 kadın ve 15 erkek 12 Eylül 2023 Salı günü jüri karşısına çıkacak.

Haber

Finali canlı yayınlanacak olan yarışmada İzmir’in Seferihisar’da 19 yaşındaki Oğuzhan Avcı’da finalisler arasında yer aldı. Ege Ünivesitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Avcı, Seferihisar’ı 2022 yarışmasının finalistlerinden olan İlhan Çelik’ten sonra ikinci kez temsil edecek.

Hayalleri büyük

1.82 boyunda olan ve 12 Eylül 2023 Salı günü Miss&Mr Model Of Türkiye yarışmasından finalinde boy gösterecek olan Seferihisarlı Oğuzhan Avcı, Miss&Mr Model Of Türkiye yarışmasına katılma nedenini şöyle açıkladı: “Bundan yaklaşık 5 yıl önce Seferihisar’da yapılan bir güzellik yarışmasında ödül almıştım. Oradan yarışmanın kurucusu olan Akif Örük ile bir iletişim kurma imkanım olmuştu. Sonrasında bu yarışmayı keşfettim. Bu yarışmaya katılmayı istedim. Geleceğim ve hayallerim söz konusu olunca Türkiye’nin en prestijli modelik yarışmasına katılmak istedim. Eğer, bu işi profesyonel bir şekilde yapacak olursam hayatımda sanki hiçbir şey yapamayacakmışım gibi ama yaptığım işin en iyisi buymuş gibi yapacağıma, uzun yıllar boyunca yapacağıma inanıyorum. Sonrasında bir teklif gelirse oyunculuğa yönelmek birinci seçeneğim olabilir”

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme