• Haberler
  • Spor
  • Moderatörlüğü gündem olan Ahmet Selim Kul: Aziz Yıldırım izah etme gereği duydu

Moderatörlüğü gündem olan Ahmet Selim Kul: Aziz Yıldırım izah etme gereği duydu

Fenerbahçe'nin başkan adayları Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın Habertürk'te konuk olduğu programın moderatörü Ahmet Selim Kul,...

Fenerbahçe’nin başkan adayları Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın Habertürk’te konuk olduğu programın moderatörü Ahmet Selim Kul, Aziz Yıldırım’ın programdan sonra kendisi ile görüşerek tepkisini izah ettiğini söyledi.

Türkiye dün gece Habertürk ekranlarında gerçekleşen Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın canlı yayınında ekrana kilitlendi. Programın moderatörü Ahmet Selim Kul’un programdaki ‘pasif ‘ hali sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kul bugün Habertürk ekranlarında canlı yayına ilişkin değerlendirmelerini ve yaşananları anlattı.

KUL PROGRAMIN NASIL GERÇEKLEŞTİĞİNİ ŞU SÖZLERLE PAYLAŞTI:

”Gerçekten daha dikkat çekici bir düello var mı? Aklıma gelmiyor. Tam 20:00’da bizim maratonumuz başladı. Sayın Aziz Yıldırım’ın yayını kabul etmesiyle başladı. Moderatörsüz isteniyordu ama bu programı birinin açıp kapatması lazımdı. 8-9 yıldır aralarında müthiş bir kutuplaşma olan ikili karşı karşıya geldi. Çok merak ediliyordu. 3 gün önce Ali Koç’u burada konuk etmiştik. En büyük meslek hedefim ikinizi yayında buluşturmak dedim. Çok şükür iki gün sonra nasip oldu. Benim bu alanda yapabileceğim daha büyük bir iş yoktu.”

Kendisi için yapılan eleştirilere de yanıt veren Kul, ”Tabii insanlar bazı konularda bana yükleniyorlar özellikle benim çok müdahil olmama konusunda bir çok şaka gördüm ve güldüm. Bir çok komik şeyler var.” dedi.

”AZİZ YILDIRIM İZAH ETME GEREĞİ DUYDU”

Aziz Yıldırım’ın konuşmasına izin vermediği anlar da sorulan Kul, ”Aziz Başkanın tarzı öyle. İsterseniz alınabilirsiniz. Bu adam sıradan bir hayat yaşamış biri değil. Her yaptığı doğruymuş gibi etrafında milyonlarca insan olmuş. Aziz Yıldırım’ın küsmenize gerek yok. Yayından sonra da görüşmemiz oldu. Neden öyle söylediğini bana izah etti. Tartışmanın daha sağlıklı olması açısından araya girecek eşlerin farklı şeylere yol açabileceğini söyledi. İzah etme gereği duydu, herhalde birileri söyledi çok gündem oldu diye. Bu ikiliyi tanıyan Ali Koç da ‘Sen burada mıydın?’ dedi. Buna da isterseniz alınabilirsiniz. Tanıyan insanlar ne niyetle söylediklerini biliyorlar. 20 yıldır bu camianın içindeyim onları çok iyi tanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme