• Haberler
  • Spor
  • Mourinho'dan mağlubiyet ve Galatasaray açıklaması

Mourinho'dan mağlubiyet ve Galatasaray açıklaması

Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuşan Jose Mourinho, 'Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı' dedi.

Trendyol Süper Lig 6. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ezeli rakipler karşı karşıya geldi ve Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç sonu açıklamalarında mağlubiyeti değerlendirdi. Mourinho, Galatasaray’ın daha fazla gol atarak galip geldiğini ifade ederek "Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı" dedi.

Mourinho, maçın başlangıcında Fenerbahçe’nin üstün bir performans sergilediğini belirtti ancak şanssızlıkların sonucu değiştirdiğini vurguladı. "Maça hızlı başladık, oyunu domine ettik ama 3-1’den sonra tüm riskleri aldık, yine de fark etmedi. Kaçırdığımız fırsatların sayısının önemi yok. Sadece penaltıdan gol attık, onlar ise fırsatları değerlendirdi" dedi.

"BU BİZİM HATAMIZ"

Mourinho, özellikle ikinci yarıdaki performansı övdü. Faslı oyuncu Amrabat’ın sahte stoper rolünde iyi oynadığını, İrfan Can Kahveci ve Youssef En-Nesyri'nin ise elinden geleni yaptığını belirtti. "En-Nesyri pozisyon buldu ama değerlendiremedi. Yedek oyuncuları suçlamayı doğru bulmuyorum. Rakip, iki taç atışından gol buldu, bu bizim hatamız," diye ekledi.

Son olarak Mourinho, Galatasaray’ın genel olarak daha üstün bir futbol oynamadığını, ancak pozisyonları daha iyi değerlendirdiğini ifade etti. "Onların bizden çok daha iyi oynadığını düşünmüyorum, ancak fırsatları gole çevirdiler, biz ise bunu başaramadık," şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme