Mourinho'nun tazminatı dudak uçuklatıyor

Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den ayrılması halinde kazanacağı rakamın 30 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 115 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de henüz ligin başı olmasına rağmen Galatasaray'dan 8 puan fark yiyen Fenerbahçe'de Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor.

Geçtiğimiz sezon kıl payı ile kaçırılan şampiyonluğun ardından takımın başına getirilen Mourinho, oynattığı oyun ile tepki çekiyor.

Ligde Göztepe ve Samsunspor maçlarında öne geçmesine rağmen maçtan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'a 3-1 mağlup olması da taraftar ile Moruinho'nun arasını açtı.

Oynattığı oyunun göze hoş gelmemesi ve lider Galatasaray ile puan farkının 8'e yükselmesinin ardından hocanın istifasını isteyen sarı-lacivertli taraftara kötü haber geldi.

TAZMİNATI 30 MİLYON EURO

Deneyimli hocanın sözleşmesinde yolların ayrılması durumunda '30 milyon euro tazminat alacak' maddesi bulunduğu iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre, Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den ayrılması halinde kazanacağı rakamın 30 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar 115 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme