• Haberler
  • Gündem
  • Müdür Tosun, LGS’de Torbalı birincisi olan öğrenciyi ağırladı

Müdür Tosun, LGS’de Torbalı birincisi olan öğrenciyi ağırladı

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 2024 LGS’de 494,52 puan alarak Torbalı birincisi olan öğrenci Diren...

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 2024 LGS’de 494,52 puan alarak Torbalı birincisi olan öğrenci Diren Kaygısızel ve ailesini makamında ağırlayarak tebriklerini iletti.

LGS’de iyi bir başarı elde eden Torbalılı öğrenci Diren Kaygısızel, tek yanlışla yüzde 0,07’lik dilime girdi. Öğretmenlerinin ve ailesinin daima yanında olduğunu belirten Kaygısızel, ” Zorlu ve uzun bir LGS dönemi geçirdik. Başarımı ilk olarak düzenli çalışmaya borçluyum. Yaz döneminde 8. Sınıf konularını bitirerek başladım çalışmaya bunun yanında bol soru çözerken, Nisan ayından itibaren Bakanlığımızın dağıtmış olduğu ders kitaplarından konuları tekrar ettim ve son süreçte soru sayımı iki katına çıkarttım. Zaten sınavda sorulan sorular da ders kitaplarımızda olan konular ve soru tiplerine çok benzerdi. Sınava hazırlık süresince sportif ve kültürel faaliyetlere de yer vererek dengede kalmaya çalıştım. Stres yapmadım süreci kendi kontrolümde sakin bir şekilde yönetim. Son 15 gün kala ailem stres içerisindeyken, onları da sakinleştirerek konulara hakim olduğumu ve her şeyin güzel olacağından bahsettim. Sonunda da istediğim sonucu elde ettim. Bilgisayar Mühendisliği bölümünü okumayı düşünüyorum” dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, ” Azmin ve disiplinli çalışma şeklinden dolayı önce seni sonra da aileni tebrik ediyorum. Bu zorlu ve bir o kadar da meşakkatli olan bu yolculuğu sabır ve sakinliğinle yönetmen de takdire şayan. Umarım bundan sonraki lise ve tüm eğitim hayatında da başarılı olursun, yolun açık olsun. Senin başarının yanında okulumuzun, öğretmenlerimizin rehberliği ve desteği için de ayrıca teşekkür ediyorum. ” şeklinde öğrencimize, ailesine ve okulumuza tebriklerini iletti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme