• Haberler
  • Asayiş
  • Müdürlükler harekete geçti: Lisede silahlı saldırı! 

Müdürlükler harekete geçti: Lisede silahlı saldırı! 

Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi'nde okuyan iki öğrencinin tartışması kanlı bitti. 

Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi’nde okuyan iki öğrencinin tartışması kanla bitti. 

Olay, saat 09.45'te Urgan Mahallesi'ndeki Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 11. sınıf öğrencileri A.G. (17) ve Mehmet Eren Parlak (17), okulun spor salonunda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine AG, çantada bulundurduğu tabancayı çıkartarak, kahramanlann ve diğer ülkelerin gözünün önünde, Mehmet Eren Parlak'a 3 el ateş etti. Parlak, göğsünden ve elinden vurularak kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından hemen sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Parlak'a müdahale sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Mehmet Eren Parlak, yaşamını yitirdi.

Müdürlükler harekete geçti: Lise'de silahlı saldırı! 

İL MÜDÜRLERİNDEN OKULA ZİYARET 

Olaydan sonra AG, tabancayla birlikte polis tarafından gözaltına alındı ve hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekibi, spor salonunda detaylı çalışma yaparak kanıtları topladı. Olayın duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, durumu değerlendirmek ve bilgi almak üzere okula geldi.

Müdürlükler harekete geçti: Lise'de silahlı saldırı! 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Mehmet Eren Parlak'ın Karaman Sevgi Evleri'nde kaldığı öğrenilirken, iki genç arasındaki tartışmanın, kız meselesi nedeniyle ortaokuldan beri devam eden bir husumetten kaynaklandığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Müdürlükler harekete geçti: Lise'de silahlı saldırı! 

Müdürlükler harekete geçti: Lise'de silahlı saldırı! 

Bakmadan Geçme