• Haberler
  • Asayiş
  • Müge Anlı'da cinayet itirafı gelince anne stüdyodan kaçtı

Müge Anlı'da cinayet itirafı gelince anne stüdyodan kaçtı

2019 yılında Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 47 yaşındaki Cengiz Karademir'in ölümü, yıllar sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeniden gündeme geldi. Cinayet itirafı da canlı yayında geldi.

Beş çocuk babası Karademir'in ölümü, ailesi tarafından cinayet şüphesiyle programda tartışmaya açıldı.

Karademir’in dört çocuğundan biri olan 21 yaşındaki Naime, canlı yayında korkunç bir itirafta bulunarak, babasının annesi Emine ve annesinin sevgilisi Şeyhmus tarafından öldürüldüğünü söyledi. Naime'nin itirafları, tüm stüdyoda şok etkisi yarattı.

Naime, babasının yemeğine annesi ve Şeyhmus’un talimatıyla uyku ilacı koyduğunu, ardından babasının boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Naime, "Bana babamın yemeğine uyku ilacı koymamı söylediler. Ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana 'Bacaklarını tut, çırpınmasın' dediler," sözleriyle olayın dehşetini gözler önüne serdi.

Naime'nin anlattıklarına göre, olayın ilk denemesinde babası öldürülememiş, ancak üç gün sonra Şeyhmus tekrar eve gelerek Cengiz Karademir’i öldürmüş. Naime, yaşananları detaylarıyla anlatarak, annesi ve Şeyhmus'un kendisini suç ortağı yapmaya zorladığını ifade etti.

Cengiz Karademir'in ölüm raporunda "doğal ölüm" olarak belirtilen ölüm nedeni, Müge Anlı ekibi tarafından şüpheli bulunarak yeniden incelenmeye alındı. Naime'nin bu itirafları sonrası stüdyoya çıkan anne Emine ise, tüm iddiaları reddetti. Ancak, çocuklarının tepkisiyle karşılaşan Emine, yayını terk etmek zorunda kaldı.

Bu olay, program izleyicileri ve kamuoyu üzerinde büyük yankı uyandırdı ve cinayetin aydınlatılması için yeniden soruşturma yapılması gerektiği yönünde çağrılara neden oldu.

Bakmadan Geçme