• Haberler
  • Gündem
  • Müge Anlı’da Türkiye’yi etkileyen Kayıp Keziban Eryılmaz’ın hikayesi!

Müge Anlı’da Türkiye’yi etkileyen Kayıp Keziban Eryılmaz’ın hikayesi!

Genç kadının ailesi, eski sevgilisi Coşkun’u kayboluşun arkasındaki şüpheli kişi olarak gördü ve onu suçladı. Coşkun’un...

Genç kadının ailesi, eski sevgilisi Coşkun’u kayboluşun arkasındaki şüpheli kişi olarak gördü ve onu suçladı. Coşkun’un programdaki ifadeleri, Keziban’ın ailesini oldukça üzdü ve programda büyük bir gerginlik yaşandı.

38 yaşındaki 4 çocuk annesi Keziban Eryılmaz, son olarak marketten iki ekmek alarak evden ayrıldı ve o günden beri kayıp olarak bulunamıyor. Ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi ve Keziban’ın kaybolmasının arkasında eski sevgilisi Coşkun’un olduğunu iddia etti. Coşkun ise Keziban’ın kaybolmadan önce birlikte zaman geçirdiklerini ve olayın ardından bilgisinin olmadığını söyledi. Ancak daha önce Keziban’a şiddet uyguladığı için cezaevinde bulunduğu ortaya çıktı.

“KIZINIZA BEN SAHİP ÇIKTIM”

Coşkun’un, “Kızınıza ben sahip çıktım” şeklindeki açıklamaları Keziban’ın ailesini çileden çıkardı. Müge Anlı, programda Coşkun’a dönerek, “Beraber olduğun insanı, karım dediğiniz kişiyi merak etmediniz mi? Onun nerede olduğunu, nereye gittiğini düşünmediniz mi?” ifadelerini kullandı.

Coşkun ise Keziban ile son görüştüğünde onunla arabada konuştuklarını, ağladıklarını ve ardından çay bahçesine bıraktığını söyledi. Ertesi gün bir arkadaşı tarafından çağrıldığını ve Keziban’ın çay bahçesinde olduğunu öğrendiğini anlattı. Ancak Keziban, barışma teklifini kabul etmeyerek, “Bir gün burayı terk edip gideceğim, ölümümü veya dirimimi bulamayacaksınız” dediğini söyledi. Coşkun, o günden sonra Keziban’ı bir daha görmediğini belirtti.

Kezban’ın kızı Ayşe ise annesinin daha önce Coşkun’un kendisine yaşattıklarını, şimdi ise ona yaşatacağını söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu gizemli kaybolma olayının çözülmesi için büyük bir çaba harcayacak gibi görünüyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme