• Haberler
  • Genel
  • Muhabirler Derneği'nin 1. Genel Kurulu yapıldı

Muhabirler Derneği'nin 1. Genel Kurulu yapıldı

Muhabirler Derneği (MUHABİR-Der) 1. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi.

Muhabirler Derneği (MUHABİR-Der) 1. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantıda, derneğin yeni yönetim kurulu belirlendi ve başkanlığa Berrin Yücesan seçildi.

Ulucanlar Cezaevi Kültür Sanat Müzesi'nde düzenlenen genel kurulda, Bünyamin Şahin divan başkanlığını üstlendi. Toplantıda, derneğin faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu ve geçmiş yönetim faaliyetleri oy birliğiyle kabul edildi. 

Muhabirler Derneği'nin 1. Genel Kurulu yapıldı

DERNEK BAŞKANI: BERRİN YÜCESAN 

Deneyimli gazeteci Berrin Yücesan, derneğin başkanlığına seçildi. Derneğin temel amacı, kamunun bilgi alma hakkını gözeterek haber hizmeti veren muhabirlerin mesleki geleneklerini ve etik ilkelerini korumak olarak belirlendi.

Muhabirler Derneği'nin 1. Genel Kurulu yapıldı

BELİRLENEN İSİMLER  

Yeni yönetim kurulu da açıklandı. Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliğine, 30 yıllık mesleki tecrübeye sahip olan ve 26 yıldır İhlas Haber Ajansı'nda görev yapan Demet Keser Soyuçok getirildi. İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci, Başkan Yardımcısı olarak atandı. Hürriyet'in deneyimli köşe yazarı Oya Armutçu ile Emrah Alparslan Konukman, Erden Karaoğlu, İsmail Umut Arabacı ve Hülya Keklik, diğer Başkan Yardımcıları olarak belirlendi. Genel Sekreterlik görevine Hilal Türkmenoğlu, Saymanlık görevine ise Yeliz Uslu Aslan seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri arasında Sevim Taşdelen, Teoman Korkmaz ve Selçuk Böke de yer aldı.

Muhabirler Derneği'nin 1. Genel Kurulu yapıldı

 


 

Bakmadan Geçme