• Haberler
  • Genel
  • Muhalefetin İzmir temsilcilerinden Batur'a tam not

Muhalefetin İzmir temsilcilerinden Batur'a tam not

Başkan Batur, mutabakat metninde imzası olan partilerin İzmir İl ve Konak İlçe Temsilcileri ve CHP milletvekillerinin...

Muhalefetin İzmir temsilcilerinden Batur'a tam not
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Batur, mutabakat metninde imzası olan partilerin İzmir İl ve Konak İlçe Temsilcileri ve CHP milletvekillerinin yer aldığı toplantıda bir sunum gerçekleştirdi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak’taki üç yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımları, Millet İttifakı ve paydaş partilerin il ve ilçe yöneticilerine, hazırlanan sunum eşliğinde anlattı.

KİMLER KATILDI

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen üçüncü yıl değerlendirme toplantısına CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir Milletvekilleri Bedri Serter, Kani Beko, Özcan Purçu, CHP Adıyaman Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Abdurrahman Tutdere, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğllarından, İyi Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, Demokrat Parti Konak İlçe Başkanı Hüseyin Eyi, CHP İzmir İl ve Konak İlçe Yöneticileri, Deva Partisi İzmir il ve Konak ilçe Yöneticileri,  CHP İzmir Kadın ve Gençlik Kolları, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“ÇOK GENİŞ BİR YELPAZEDE HİZMET ÜRETİYORUZ”

Üç yıllık dönemde Konak’ta gerçekleştirdikleri hizmetleri ve kalan sürede yapılması planlanan yatırımları anlatan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir’in kalbi Konak’ta “Birlikte Konak” diyerek yola çıktıklarını ve bu sözlerini hiç unutmadan, kapsayıcı ve çözüm üreten bir hizmet anlayışıyla çalıştıkları ifade ederek, “Üç yıldır İzmir’in kalbi, güzel ilçemiz Konak’ı daha iyi noktalara taşımak için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışıyor, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için yoğun emek veriyoruz. Altyapıdan kültür-sanata, sosyal yardımlardan sağlıklı yaşam alanları inşa etmeye kadar çok geniş bir yelpazede hizmet üretiyoruz. Üç yıllık dönemde; görmezden gelen değil, kucaklayan; sorun yaratan değil, sorun çözen; kavga eden değil, iyi geçinen bir anlayışla çalıştık. Güzelliklere güzellik katmak için birlik ve beraberliği ön planda tuttuk. Her işimize ‘Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz’ diyerek başladık, ‘Birlikte Konak’ sözümüzü dilimizden düşürmedik.” diye konuştu.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Başkan Batur, sunumunun devamında Konak’ın kentsel dönüşüşümü ile Konak Engelsiz Yaşam Köyü başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında açılan sosyal tesis, spor tesisi, semt merkezi, çocuklara yönelik eğitim merkezi, gençlere yönelik destek merkezi, Roman vatandaşlara yönelik mahallelerinde açılan kültür merkezi, kadınlara yönelik sosyal politikalar merkezi, sosyal destek merkezi, bilim merkezi gibi fark yaratan yatırımları ve tarihi restorasyon çalışmalarını tek tek anlattı. Konuşmasında, aydınlık bir Türkiye’yi hep birlikte kuracaklarını vurguladı

 “NASIL KARDEŞÇE YAŞANACAĞINI GÖSTERECEĞİZ”

İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Millet ittifakının bu yeni beraberliğiyle yirmi yılı aşkındır iktidar partisinin olan büyükşehir belediye başkanlarını evlerine gönderdik. 2023 yılında ise yöneticilerini de evlerine göndereceğiz. Bütün paydaşlarımızla beraber Millet İttifakı’nın iktidarında Türkiye genelinde büyük ilçeleri de kazanacağız. Kutuplaştırarak, ötekileştirerek, siyaset mühendisliği yaparak, toplumu ayrıştırarak iktidarlarını sürdürenlere, bu güzel coğrafyada, bu cennet vatanda nasıl kardeşçe yaşanacağını göstereceğiz.” dedi.

“MİLLET İÇİN SİYASET”

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı ise “Bu sunumdan ve yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Devletin adına millet üstünden siyaset yapmak değil, devlet nezdinde millet için siyaset yapmak önemlidir. Devlet nezdinde millet için siyaset için Abdül Batur Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

“NARLIDERE EFSANESİ KONAK’TA”

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da kentsel dönüşümün ardından Gültepe’de vatandaşların yeni evlerine kavuşmalarını, ev sahibi olmalarını yürekten istediğini ifade ederek, “Bugün Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’un sunumunu izlerken gerçekten irkildim. Çünkü ben İzmirliyim, İzmir’i de iyi bilirim. Konak zor bir kent. Ama Narlıdere’de yapmış olduğunuz çalışmalarla orada bir efsane olmuşsunuz ve şimdi Konak’tasınız. Gültepe’de, bugün çok zor koşullarda yaşayan Gültepe’lilerin güzel bir ev sahibi olması ve O gün hep beraber, davullarla zurnalarla kurdeleyi kesmek benim de dileğim.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme