Muhammed Yakut, Almanya’da olduğunu açıkladı

Muhammed Yakut, çarpıcı iddialar ortaya atan bir isim olarak son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyordu. Yakut,...

Muhammed Yakut, Almanya’da olduğunu açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhammed Yakut, çarpıcı iddialar ortaya atan bir isim olarak son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyordu. Yakut, yayınladığı son videoda Almanya’da olduğunu açıkladı ve bir konum paylaştı. Yakut’un, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le bağlantısı da merak edilen bir konu haline geldi. Peker’in avukatı ise Yakut’u 25 yıldır tanıdığını ancak doğrudan ya da dolaylı bir iletişim kurmadığını belirtti.

Muhammed Yakut son zamanlarda yayınladığı videolarla Türkiye gündemine oturmuş, özellikle siyasiler hakkında iddialar ortaya atmıştı. Yakut’un Sedat Peker ile bağlantısı da merak ediliyordu. Konu hakkında açıklama yapan Peker’in avukatı ise Yakut’u sadece eski bir dostu olarak tanıdığını ve Peker’in Yakut’la doğrudan ya da dolaylı bir iletişim kurmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Muhammed Yakut, yayınladığı son videoda Almanya’da olduğunu belirterek konum paylaştı. Yakut’un Almanya’da bulunması, Türkiye’deki iddialarının ne kadar gerçek olduğu ve bu iddiaların Almanya’da da takip edilip edilmediği konusunda soruları beraberinde getirdi.

Sedat Peker’in avukatının açıklamalarına rağmen, Yakut’un iddiaları hakkında Türkiye’de yürütülen soruşturmalar devam ediyor. Muhammed Yakut’un Almanya’da bulunması, Türkiye’nin de dahil olduğu uluslararası suç örgütlerinin faaliyetleri hakkında da tartışmalara neden oldu.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme