Muharrem Dayanç Balçovalı gençlerle buluştu!

2024 Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını alternatif bir bakış açısıyla sürdüren Balçova Belediye Başkan aday adayı CHP'li...

2024 Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını alternatif bir bakış açısıyla sürdüren Balçova Belediye Başkan aday adayı CHP’li Muharrem Dayanç Balçovalı gençlerle bir araya geldi. İncialtı’ndaki bir kafede gerçekleştirilen buluşma renkli görüntülere ve sohbetlere sahne oldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Belediye Başkan aday adayı Dayanç, gençlere kendi projelerini detaylı olarak anlatırken, bir taraftan da onların görüşlerini dinleyip notlar aldı.

Özgür Özel liderliğinde yepyeni bir coşku ve heyecanla bambaşka bir hava yakalayan ve asırlık bir çınarda adeta yeni filizler veren bir parti olarak gençlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Muharrem Dayanç, “hem ilçemiz Balçova’nın, hem de vatanımız Türkiye’nin geleceği bu gençler… Onların enerjisi, dinamizmi çok çok önemli… Bu müthiş potansiyeli Balçovamızı yükseltmek için akıllıca kullanmamız lazım… Balçova’yı yönetmeye talip olan kişi gençleri mutlaka dinlemeli ve fikirlerini almalı; ben de bunu yapıyorum işte” dedi.

“Genç Başkam, Yeni Balçova!” seslerinin yükseldiği buluşmada gençlerle çok samimi bir ortamda saatlerce sohbet eden Dayanç, “Enerjimiz muhteşem, motivasyonumuz harika… “Balçova’da yaşayan gençler nasıl bir Balçova hayal ediyor?”, “yerel yöneticilerden beklentileri neler?” gibi konular, sohbetimizin özünü oluşturdu… Balçova’nın geleceğini gençlerle birlikte tartıştık; Balçova’yı masaya yatırdık, bizzat gençlerin kendi ağzından onların hayal ettiği Balçova’yı dinledik… Bütün çabamız, bütün amacımız, Balçova’nın daha güzel, daha yaşanabilir bir yer olması… Balçova’nın geleceğini Balçova’nın gençleriyle planlamak istiyorum. Gençler konusunda empati yapabilecek ve onları çok iyi anlayabilecek kadar genç, onların sorunlarını ve özlemlerini anlayıp zamanı gelince gerçekleştirebilecek kadar olgun bir dönemdeyim… Gençlerin sorunlarının çözümü, isteklerinin karşılanması hiç de zor değil; yeter ki onlara anlayış ve sevgi ile yaklaşılsın… Başkan olduğum takdirde gençler, Balçova’yı uçuracak  motor güç olacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme