Muhtarlar anlattı, Başkan Çiçek not aldı

Görevde 100 gününü tamamlayan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçedeki muhtarlarla yeniden biraraya geldi. Göreve geldiğinde...

Görevde 100 gününü tamamlayan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçedeki muhtarlarla yeniden biraraya geldi. Göreve geldiğinde dinlediği sorunların çözülüp çözülmediği hakkında bilgi alan Başkan Çiçek, yeni sorunları dinledi.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya 44 mahalle muhtarı katıldı. Başkan Çiçek,  istek ve önerileri tek tek dinledi, not aldı. 44 mahalleye yapılacak olan planlanmış hizmetleri de açıklayan Başkan Çiçek, sorunların giderilmesi, taleplerin yerine getirilmesi için talimatlarını verdi.

Menderes’in geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalıştıkları, yol arkadaşı olarak kabul ettiği muhtarlarla yeniden biraraya geldiğini belirten  Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Göreve gelmeden önce 44 mahalle için eşit hizmet sözü vermiştik. Vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızın istek ve temennilerini dinleyip notlarımızı aldık. Muhtarlarımız ile koordineli çalışarak Menderes’imiz için her zaman en iyisi yapacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme