Muhteşem turnuva final maçıyla son buldu

Torbalı'da düzenlenen ve futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arel Çit halı saha turnuvası, dün oynanan nefes kesici final maçıyla son buldu. Dev turnuvanın finalinde Arel Çıt FK ile Ay Yapı FK karşı karşıya mücadele etti. Final maçı 1-1 sonuçlanırken penaltılarda kazanan Ay Yapı FK kupanın sahibi oldu.

Torbalı’da düzenlenen ve futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arel Çit halı saha turnuvası, dün oynanan nefes kesici final maçıyla son buldu. Dev turnuvanın finalinde Arel Çıt FK ile Ay Yapı FK karşı karşıya mücadele etti. Final maçı 1-1 sonuçlanırken penaltılarda kazanan Ay Yapı FK kupanın sahibi oldu.

Yoğun seyirci tenposuyla tamamlanan final maçında kupayı ve madalyaları şampiyon takıma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen, İZTON Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Atay Arslan ve Torbalı Orman İşletme Şefi Emrah Boz verdi. Turnuvanın düzenleyicisi Havas Pamuk, turnuvaya olan yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirdi ve "Amacımız, sporun birleştirici gücünü Torbalı’da hissettirmekti, bunu başardık. Turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyor, şampiyon takımımızı tebrik ediyorum. Turnuvamız boyunca adil oyun ve dostluk ön planda oldu," şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme