• Haberler
  • Ekonomi
  • MÜSİAD İzmir Şubesi 33. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

MÜSİAD İzmir Şubesi 33. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

MÜSİAD İzmir Şubesi, “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışıyla 33. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. İş dünyası, STK’lar...

MÜSİAD İzmir Şubesi 33. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD İzmir Şubesi, “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışıyla 33. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. İş dünyası, STK’lar ve siyasi temsilcilerin katıldığı programda, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

MÜSİAD İzmir Şubesi, İzmir iş dünyası ve STK’larla buluşarak 33. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kutlama, “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışıyla gerçekleşti. Programa, siyasi temsilcilerin yanı sıra iş insanları da katıldı.Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan etkinlikte, MÜSİAD’ın 33 yıllık köklü geçmişi ve üyelerine sunduğu faydalar öne çıktı. MÜSİAD, Türkiye’nin yükselişine katkıda bulunmak için “Bir ve Beraber” hareketi ile yola devam edeceğini vurguladı.

ADİL VE MÜREFFEH DÜNYA VURGUSU

Yıldönümü vesilesi ile konuşma yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, “MÜSİAD olarak 1990 yılında 12 idealist insanın vizyoner, samimi ve halis niyetleriyle İstanbul’da başlayan yolculuğu, bugün “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” anlayışı ile daha adil ve müreffeh bir dünyanın var olabileceğine inanan; dünyanın dört bir tarafına yayılmış küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla devam ediyor. Türkiye Yüzyılı’nı ailemizin her bir üyesi ile omuz omuza inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Birlikte nice bereketli yıllara erişmeyi ve nice başarılara imza atmayı temenni ediyor, MÜSİAD’ımızın 33’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularla kutluyorum“ dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen “İzmir İş Dünyası ve STK Buluşması” programında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur tarafından 33. Yıl pastası kesildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme