• Haberler
  • Gündem
  • Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı CHP’ye Yaradı: Erzincan’da Büyük Değişim

Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı CHP’ye Yaradı: Erzincan’da Büyük Değişim

Erzincan’da CHP Yükselişte: Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı Etkisi Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün adaylığı ile...

Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı CHP’ye Yaradı: Erzincan’da Büyük Değişim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan’da CHP Yükselişte: Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı Etkisi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün adaylığı ile gündeme gelen Erzincan’da yapılan son anket sonuçlarına göre CHP büyük bir sıçrama yapıyor. ORC tarafından yapılan ankete göre, AK Parti’nin oyları gerilerken CHP’nin oyları yüzde 25.5’ten yüzde 35.1’e yükseliyor.

Mustafa Sarıgül’ün Adaylığı CHP’ye Yaradı: Erzincan’da Büyük Değişim

Erzincan’da Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’nin listesinden yarışacağı seçimler öncesinde yapılan anket sonuçlarına göre, CHP büyük bir sıçrama yapıyor. ORC tarafından yapılan ankete göre, AK Parti’nin oyları gerilerken CHP’nin oyları yüzde 25.5’ten yüzde 35.1’e yükseliyor.

ORC’nin Son Anketi: Erzincan’da AK Parti Geriliyor, CHP Yükseliyor

ORC tarafından yapılan son ankete göre, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün aday gösterildiği Erzincan’da AK Parti’nin oyları geriliyor. CHP ise büyük bir sıçrama yapıyor ve oylarını yüzde 25.5’ten yüzde 35.1’e yükseltiyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi yapılan anket sonuçlarına göre, Erzincan’da büyük bir değişim yaşanacak gibi görünüyor.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme