Mutluluk Kahvesi'nin sayısı artacak

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken İzmir'in yeni buluşma noktası Mutluluk Kahvesi'nin Abacıoğlu Hanı şubesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mutlu, 'Bu hizmeti Konak'ımızın pek çok noktasına yaymayı amaçlıyoruz' dedi

İlki Kemeraltı Abacıoğlu Hanı’nda, ikincisi Güneşli Mahallesi bulunan Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisleri Bahçesi’nde hizmete açılan ve ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Konak Belediyesi’nin emekli dostu mekanı Mutluluk Kahvesi, ekonomik sebeplerle sosyal yaşamdan kopan vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Emeklilerin nefes alabildikleri mekan yaratmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklıların yeni buluşma noktası olan Mutluluk Kahvesi’nin Kemeraltı Çarşısı’nın tarihi uğrak mekanlarından Abacıoğlu Hanı’nda hizmet veren şubesini ziyaret etti. İşletmesini belediye şirketi İZBEL’in üstlendiği ve çayın 5 TL, kahvenin 15 TL’ye içilebildiği Mutluluk Kahvesi’nde vatandaşlarla vakit geçiren Başkan Mutlu, herkesle selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların böyle bir mekanı Konak’a kazandırdığı için teşekkürlerini ilettiği Başkan Mutlu, hem mekan hem de belediye hizmetleriyle ilgili talepleri dinlemeyi de ihmal etmedi. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla özellikle emekli dostu mekanların sayısını ilçe genelinde arttırmak için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Özellikle emekli komşularımızı düşünerek hizmete açtığımız Mutluluk Kahvesi’nin amacına hizmet ettiğini ve ziyaretçilerinin memnun kaldığını görmek bizleri sevindirdi. Huzurlu ortamı ve ekonomik fiyatlarıyla tüm Konaklılar için yeni buluşma noktası haline gelen Mutluluk Kahvesi’nin sayısını günden güne çoğaltarak, bu hizmeti Konak’ımızın pek çok noktasına yaymayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme