Müzik ve dans dolu bir gece yaşandı 

93.kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, üçüncü gününde ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ve dans şöleni sundu.

Kültür, sanat ve eğlencenin teknoloji ile buluştuğu fuarda, Çim Konserleri’nde Volkan Konak, Alternatif Sahne’de Melis Fis sahne alırken, RedBullDanceYour Style yarışmasının Türkiye Finali de Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Volkan Konak’tan Ege Ezgileriyle Dolu Bir Konser

Müzik ve dans dolu bir gece yaşandı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen fuarın Çim Konserleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı. "Kuzeyin Oğlu" olarak bilinen ünlü sanatçı, Karadeniz ezgileriyle tanınmasına rağmen, bu kez Ege şarkılarıyla İzmirlileri coşturdu. Konser sırasında “İzmir aşk şehridir ve bu akşam aşk şarkıları söyleyeceğim. Ege Bölgesi’nin insanı yetenekli ve müzik kültürü olan, denize yüzü dönük insanlardır” diyerek, İzmir’e olan sevgisini dile getirdi. Konak, iki buçuk saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirirken, İzmir Marşı’nı da binlerce izleyiciyle birlikte coşkuyla söyledi. Çim Konserleri, ilerleyen günlerde Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin gibi ünlü isimlerin performanslarıyla devam edecek. Ayrıca, Migros sponsorluğunda Derya Bedavacı ve Sakiler de sahne alacak. 9 Eylül’de ise İzmir’in kurtuluşunun 102. yılı kutlamaları kapsamında Haluk Levent’in vereceği konserle coşku zirveye ulaşacak.

Alternatif Sahne’de Genç Yetenek Melis Fis

Müzik ve dans dolu bir gece yaşandı Fuarın Alternatif Sahne konserleri de yoğun ilgi gördü. Genç yetenek Melis Fis, sahnede dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Özellikle gençlerin ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği konserde Fis, “Kara Kedi” ve “Gülü Sevdim Dikeni Battı” gibi popüler şarkılarını seslendirdi. Fuar boyunca Alternatif Sahne’de Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer & Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler de sahne alacak.

RedBullDanceYour Style Türkiye Finali

Müzik ve dans dolu bir gece yaşandı İzmir Enternasyonal Fuarı, dans tutkunlarına da heyecan dolu bir gece yaşattı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen RedBullDanceYour Style Türkiye finali, izleyicileri büyüledi. Hip Hop, popping ve house gibi sokak danslarının en iyi temsilcilerinin yarıştığı finalde, 16 dansçı yeteneklerini sergiledi. İzleyicilerin oylarıyla birincinin belirlendiği yarışmayı kazanan Esila Mayadağ, büyük bir başarıya imza atarak 9 Kasım’da Hindistan Mumbai’de düzenlenecek RedBullDanceYour Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

İzmir Enternasyonal Fuarı, müzik, dans ve eğlencenin bir arada olduğu bu unutulmaz gecede, ziyaretçilerine eşsiz deneyimler sunmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme