Nalbantoğlu’ndan depremzede oyları çıkışı

İzmir Milletvekili ve CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, deprem bölgesi ve depremzedelerin siyasi tercihleri üzerinde süren...

Nalbantoğlu’ndan depremzede oyları çıkışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Milletvekili ve CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, deprem bölgesi ve depremzedelerin siyasi tercihleri üzerinde süren polemiğe ilişkin açıklamalarda bulundu. Nalbantoğlu, CHP’li belediyelerin yaptıklarının siyasal karalama kampanyalarıyla yanıltıldığını vurgulayarak, depremin siyasallaştırılmaması gerektiğini ve yardımların insanlık namına yapıldığını belirtti. Ayrıca, halkın iradesini 28 Mayıs’ta sandıkta göstereceğini ve ülkenin bir U dönüşüne ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesindeki seferberliği ve yardımlarını anlattı. Ayrıca, halkın iktidarının kendi tercihiyle mümkün olacağını ve 28 Mayıs’ın önemli bir milat olduğunu ifade etti. Nalbantoğlu, ülkenin U dönüşüne ve yeniden başlamaya ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, halkın sandıkta tercihini göstermesi gerektiğini söyledi.

“U dönüşüne ihtiyaç var”

Açıklamasında, ‘Halk, kendi iktidarını yine kendi tercihiyle kuracaktır.’ ifadesini yineleyen CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu; “ Millet ittifakı’nın söylemleri; Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun duruşu ortadadır. Ülke yangın yeridir ve bu ekonomik, siyasal ve yangını söndürecek olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun birleştirici tutumudur. Halkımızın özgür iradesini en yoğun biçimde sandığa taşıması gerekiyor. Her yurttaşımızın, özellikle de gençlerimizin 28 Mayıs’ta sandık başında olması gerekiyor. Ülkemizin bir U dönüşüne ihtiyacı var. Yeniden başlamaya, kurtuluş şalterini açmaya, aydınlanmaya ihtiyacımız var. Krizler silsilesinden, iki dudağın arasındaki esaretimizden kurtulmaya ihtiyacımız var. 28 Mayıs tarihini, tercihimizi bu yönde değerlendirmek, tarihi sorumluluğumuz.” dedi.

Bakmadan Geçme