Narlıdere'de müzisyen buluşmaları

Narlıdere Belediyesi, İzmir Müzisyenleri Buluşmaları'nı Berfin Berşe konseri ile başlattı.

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir Müzisyenleri Buluşmaları, ünlü sanatçı Berfin Berşe'nin konseriyle başladı. Etkinlik, 5-26 Eylül tarihleri arasında Narlıdere'de gerçekleştirilecek olan müzik ziyafetiyle İzmir’in müzik kültürüne katkıda bulunmayı hedefliyor.

Berfin Berşe'nin Coşkulu Performansı

Narlıdere'de müzisyen buluşmaları

Narlıdere Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında düzenlediği İzmir Müzisyenleri Buluşmaları, Berfin Berşe'nin Atatürk Mahallesi'nde verdiği konserle start aldı. Berşe, etkileyici performansıyla Narlıderelilere unutulmaz anlar yaşattı. Konser boyunca dinleyiciler, Berşe'nin seslendirdiği türkülere hep bir ağızdan eşlik etti, keyifli bir akşam geçirdi.

Başkan Uzun’a Teşekkür

Konser sırasında konuşma yapan İzmirli müzisyen Berfin Berşe, yerel müzisyenlere sağlanan desteğin önemine dikkat çekti ve Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’a teşekkür etti. Konser, çiçek takdimi ve teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Eylül Boyunca Sürecek Müzik Etkinlikleri

İzmir’in müzik kültürünü ve sanatını desteklemek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen İzmir Müzisyenleri Buluşmaları, eylül ayı boyunca devam edecek. Etkinlikler süresince her hafta farklı bir İzmirli müzisyen sahne alacak. Program kapsamında;

Soner Bektaş, 12 Eylül saat 20.00’de Yukarıköy Meydanı’nda,

Moli, 21 Eylül saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda,

Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın (DUO) ise 26 Eylül saat 20.00’de Sahilevleri Bakü Parkı’nda sahne alacak.

Narlıdere Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinliklerle, İzmirli müzisyenler hem desteklenecek hem de geniş bir kitleyle buluşma fırsatı yakalayacak.

Bakmadan Geçme