Narlıdere'de suda güvende kalma eğitimi

Narlıdere Belediyesi'nin 'Yüzme Öğren, Güvende Kal' sloganıyla başlattığı yüzme kurslarına katılan çocuklar, hem yüzmeyi öğreniyor hem de yazın tadını çıkarıyor.

Narlıdere Belediyesi, 4-16 yaş arasındaki çocuklara yönelik başlattığı yüzme kurslarına devam ediyor. Temmuz ayında başlayan kurslar, Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenleniyor ve çocuklara yaz boyunca eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor. Kurslarda çocuklar, havuz kullanım kuralları, nefes alma teknikleri, suda kalma hareketleri, kulaç atma ve dalış gibi temel yüzme eğitimlerini öğreniyor.

HAFTADA İKİ GÜN EĞİTİM 

Yüzme Eğitim Sorumlusu Deniz Değerli’nin yönetiminde gerçekleştirilen kurslar, Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün yapılıyor. Çocuklar, sıcak havalarda yüzmenin keyfini çıkarırken aynı zamanda yüzme becerilerini geliştiriyorlar.

Deniz Değerli, kursların çocuklara sağlıklı ve eğlenceli bir yaz geçirme imkanı sunduğunu belirterek, "Temmuz ayında başlayan kurslarımız Salı-Perşembe günleri iki grup halinde devam ediyor. Narlıdere Belediyesi olarak yüzme eğitimi verdiğimiz çocuklarımıza suda güvende kalmayı öğretiyoruz. Burada yüzme öğrenen ve kendilerini geliştiren çocuklarımız, ileriki dönemlerde yarışlarda da kendilerini gösterecekler" dedi.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme