• Haberler
  • İzmir
  •  Narlıdere'den yükselen İzmir müzisyenleri sesi

 Narlıdere'den yükselen İzmir müzisyenleri sesi

Narlıdere Belediyesi, İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında düzenlediği İzmir Müzisyenleri Buluşmaları ile hem İzmirli sanatçılara destek olacak hem de vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, tüm Narlıderelileri ve müzikseverleri bu özel etkinliklere davet ederek, “İzmir’in seslerine sahip çıkıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz İzmir Müzisyenleri Buluşmaları’na tüm komşularımızı ve müzik tutkunlarını bekliyoruz” dedi.

İzmir Müzisyenleri Buluşmaları Başlıyor

 Narlıdere'den yükselen İzmir müzisyenleri sesi

Narlıdere Belediyesi, bu yıl ilk kez düzenlediği İzmir Müzisyenleri Buluşmaları ile bir ilke imza atıyor. 5-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikler, İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül kapsamında organize edilecek. İzmir’in müzisyenleri, Eylül ayı boyunca Narlıdere’nin farklı mahallelerinde sahne alacak, böylece İzmir’in kurtuluşu şehrin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak.

Bu etkinlik serisi, İzmir’in müzik kültürüne ve sanatına destek vermek, yerel müzisyenleri tanıtmak amacıyla Narlıdere Belediyesi tarafından düzenleniyor. Eylül ayı boyunca her hafta farklı bir İzmirli müzisyen, Narlıdere’de sahne alarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunacak.

Eylül Ayı Boyunca İzmir’in Sesleri Narlıdere’de Yankılanacak

İzmir Müzisyenleri Buluşmaları’nda Berfin Berşe, Soner Bektaş, Moli, Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın gibi sanatçılar yer alacak. Türk Halk Müziği’nden Caz & Blues ve etnik müziğe uzanan geniş bir yelpazede performanslar sunulacak. Gün batımında başlayacak etkinlikler, Narlıderelilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Başkan Uzun: “Sanata ve Sanatçılara Sahip Çıkıyoruz”

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, tüm Narlıderelileri ve müzikseverleri etkinliklere davet ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur’ sözünden ilham alarak İzmir’in seslerine sahip çıkıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz İzmir Müzisyenleri Buluşmaları’na tüm komşularımızı ve müzik tutkunlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinlik Takvimi

İzmir Müzisyenleri Buluşmaları kapsamında;

Berfin Berşe: 5 Eylül saat 20.00’de Atatürk Mahallesi’nde (Muhtarlık yanı)
Soner Bektaş: 12 Eylül saat 20.00’de Yukarıköy Meydanı’nda
Moli: 21 Eylül saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda
Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın (DUO): 26 Eylül saat 20.00’de Sahilevleri Bakü Parkı’nda
Bu özel performanslarla Narlıdereliler, Eylül ayı boyunca İzmir’in müzikal zenginliğini doyasıya yaşayacak.

Bakmadan Geçme