Narlıdere’de yeni iletişim merkezi

Narlıdere Belediyesi, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini daha hızlı çözmek amacıyla Komşu İletişim Merkezi’ni (KİM) faaliyete...

Narlıdere Belediyesi, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini daha hızlı çözmek amacıyla Komşu İletişim Merkezi’ni (KİM) faaliyete geçirdi. Başkan Erman Uzun, “Narlıdere KİM ile vatandaş memnuniyetini daha yukarılara çıkaracağız” dedi.

Narlıdere Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek ve vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için Komşu İletişim Merkezi’ni (KİM) devreye aldı. Artık vatandaşlar, belediye ile doğrudan iletişime geçmek için halk masası, sosyal medya (narliderekim), whatsapp (0553 0 376 000), çağrı merkezi ve web sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor.

SÜRECİN TAKİBİ SAĞLANIYOR

Komşu İletişim Merkezi, gelen talepleri önce kayıt altına alıyor ve ilgili birimlere yönlendirerek çözüm sürecini başlatıyor. Her talep için belirli bir çözüm süresi belirleniyor ve sürecin takibi sağlanıyor. Sistem aynı zamanda her mahalle ve sokak için raporlama hizmeti de sunarak Büyükşehir Belediyesi ile entegrasyon halinde çalışıyor.

Haber

“HİZMET SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Komşu İletişim Hattı ile vatandaşlarımıza artık daha yakınız. Narlıdere KİM ile komşularımızın istek, şikâyet ve taleplerine daha kısa sürede çözüm üretecek, vatandaş memnuniyetini daha yukarılara çıkaracağız. Tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte, samimiyet ve hoşgörülü ile vatandaşlarımıza olan hizmet sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Hizmetlerimizin kalitesindeki verimliliği ve etkinliği artırarak komşularımıza Narlıdere’de yaşamanın huzur ve mutluluğunu daha çok hissettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme